Coaching na een traumatische bevalling.

Ik krijg vaak vrouwen aan de telefoon die angstig zijn voor de bevalling. Er is dan geen sprake meer van gezonde spanning. Vaak is hun vorige (medische) bevalling helaas zo traumatisch verlopen dat ze bang zijn geworden voor een volgende bevalling die gaat komen. Het gevolg is vaak dat genieten van een (volgende) zwangerschap niet meer zo goed lukt. Het kan ook gebeuren dat een vrouw het vertrouwen in haar eigen lichaam (deels) is kwijtgeraakt.
Of je nu wel of niet in bad wil bevallen, angst voor de bevalling moet worden aangepakt zodat je je vertrouwen in je eigen lichaam terug krijgt en met gezonde spanning de (bad)bevalling in kan gaan.


Wil je aan de slag op een krachtige manier die in de praktijk werkt?

Je bent van harte welkom voor persoonlijke begeleiding bij Ella-care zorg in Den Haag. Je krijgt inzichten, diepgaande ervaringen en praktische handvatten. Hoe pril of vergevorderd je zwangerschap ook was. Hoe lang of kort je geleden je bevalling plaats vond. Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. Besluit je hierna om gebruik te willen maken van de begeleiding dan zijn doorgaans een, twee of maximaal drie bijeenkomsten nodig. Voor (oud)cliënten van Ella zijn de bijeenkomsten kosteloos. Tarief voor niet Ella cliënten is € 65,- (1,5 uur).

Contactgegevens:
Mária van de Westerlo
Coach angstige zwangere, miskraam en traumatische bevalling.
Verloskundige en Echoscopist.
070 3606286
miskraamdenhaag.nl en ella-verloskundigen/miskraaminformatie en
ella-verloskundigen/coaching