02-04-2019:

Nieuw op onze website is de mogelijkheid om jouw ervaring met onze bevallingsbaden met andere zwangeren te kunnen delen!

Zo kan jij andere zwangeren laten weten hoe je bijvoorbeeld onze service vond, en natuurlijk hoe je het ervaren hebt om in bad te kunnen bevallen.

Wij zijn benieuwd naar de reacties.


Reacties

Daisy
3 jaar geleden

Toen ik in verwachting was wist ik al snel dat ik in bad wilde bevallen. Via Keita ben ik bij jullie terecht gekomen en heb ik via whatsapp diverse informatie opgevraagd waar ik heel snel en vriendelijk reactie op kreeg. Dit had mij nog enthousiaster gemaakt. De verhuurprijs sprak mij ook erg aan in vergelijking met andere bedrijven op internet. Het bad en alle benodigdheden zijn ruim van te voren bij ons thuis afgeleverd met een duidelijke beschrijving. Het bad stond al vrij snel op en was in 30 minuten gevuld. Ik heb mijn gehele bevalling in bad doorgebracht en ik vond het een zeer prettige ervaring. Dit is mijn 1e bevalling dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal maar ik kan het iedereen aanbevelen. Door het warme water kon ik me goed ontspannen. Het meest bijzondere vond ik dat ik onze dochter zelf heb aangepakt en op me borst heb gelegd. Ze kwam heel rustig ter wereld door het warme water. Het leeg maken van het bad verliep ook vrij snel dmv dompelpomp.

Kort samengevat ben ik zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid!

Bedankt daarvoor!

Claire en Emiel
3 jaar geleden

Hele goede ervaring gehad! Het bad is echt heel handig in gebruik en super snel op te zetten en heel makkelijk leeg te pompen en in te pakken. Goede prijs en hele goede service! Bedankt daarvoor.

Reactie plaatsen