Wil jij graag in bad bevallen én jouw badbevalling op een mooie manier laten vastleggen?

Dat kan! Wij werken samen met 1 van de beste geboortefotografen in deze regio: Jessica Vink van VI-Photography.

 

Geïnteresseerd? Lees snel verder voor meer informatie:


www.vi-photography.nl

Hallo mijn naam is Jessica Vink, 30+ en trotse moeder van Brent (2008). Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf in fotografie en sinds 2018 heb ik me volledig op geboortefotografie gefocust. Mijn hart ligt daar en ik heb inmiddels al 100 geboortes mogen fotograferen, van thuis in bad tot keizersnedes. 

Omdat ik door mijn eigen ervaring weet hoe belangrijk foto's van de geboorte van je kindje zijn in het verwerkingsproces zou ik het iedereen aanraden. 

Om een geboortefotograaf in te huren voor de geboorte van jullie kindje. Voor een bruiloft huur je toch ook een professionele fotograaf in? En geloof me, de foto's van de geboorte van je kindje zullen je nog meer waard zijn dan die foto's. Het fijne is dat je partner zijn of haar handen vrij heeft om voor jou te zorgen en jij later niet baalt dat er momenten gemist zijn, je er niet flatteus op staat of dat er alleen onscherpe beelden zijn.

Van tevoren maken we kennis met elkaar om te kijken of er een klik is. Vanaf 38 weken sta ik 'op wacht' voor jullie tot het moment dat de baby geboren is. Ik ben dus 24 uur per dag paraat om naar jullie toe te gaan. Ik kan maar een bepaald aantal geboortes per maand aannemen, dus boek op tijd om je plekje te reserveren. 

Ben je benieuwd naar mij en mijn foto's? Kijk dan nu op mijn website: www.vi-photography.nl

Liefs, Jessica

waterbevalling ervaring fotograaf
badbevalling ervaring fotograaf