Mijn naam is Mandy, eigenaar van www.badbevallingen.nl en bedrijfsnaam Aquapartus. Aquapartus is een Latijnse benaming voor waterbevalling.

Tijdens mijn zwangerschap was het al een grote wens van me: een badbevalling! Dit had ik aangegeven bij mijn verloskundige, en dit was geen enkel probleem.
Toen later bleek dat mijn bevalling toch medisch zou worden en ik in het ziekenhuis moest bevallen was ik bang dat mijn wens nooit uit zou komen. Gelukkig na overleg met de verloskundigen en gynaecologen kreeg ik het goede nieuws: Ondanks dat mijn bevalling medisch was geworden, mocht ik tóch in het ziekenhuis in bad bevallen!
En wat was het toch een mooie ervaring, het was in het ziekenhuis, maar dankzij het warme bad kon ik toch heerlijk in mijn eigen cocon zitten.
Ik kon ontspannen en ik had het ziekenhuisgevoel hierdoor helemaal niet.

 

Als ik het over mocht doen zou ik het weer op deze manier doen.
Tijdens mijn badbevalling merkte ik dat het warme water heel ontspannend werkt en mij heeft geholpen de pijn van de weeën beter te verdragen.

Het meest bijzondere vond ik hoe rustig mijn zoon ter wereld kwam.

Na deze mooie ervaring hebben mijn partner en ik besloten dat wij graag ons steentje bij willen dragen voor vrouwen die willen bevallen in bad.
Om het de zwangere vrouw wat makkelijker te maken zijn wij alle dagen in de week bereikbaar voor vragen. En werken wij zeer transparant!

Hygiëne, voorbereiding en een veilige omgeving zijn heel belangrijk.
Al onze baden zijn daarom op meerdere punten gecontroleerd en garanderen een veilige bevalling.

 

Wij zijn om deze reden ook aangesloten bij Bevallen in Water.nl. Hiermee voldoen wij aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid en bieden wij u de zekerheid voor een goede voorbereiding voor het bevallen in water. Meer informatie vind je op bevalleninwater.nl

Wij wensen je een mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe.

Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Tel: 06-23424005

Of  info@badbevallingen.nl